Fall

Skrivet 2012-10-31 Klockan 14:54:11

Kom hem för en timme sen efter att man har spenderat några dagar i storstaden. En riktig äventyr har dem senaste dagarna varit och nu ska jag gå ut på nya äventyr och leka lite med jeffreysson.


Fixa

Skrivet 2012-10-28 Klockan 15:32:08

Tyvärr så har jag inte kunnat ladda upp del ett av Finlands inläggen. Kan bara lägga upp bilder som jag har tagit med web-Kameran. Ska försöka att lösa problemet så fort som möjligt


Nu ni...

Skrivet 2012-10-27 Klockan 16:59:00

Nu hittar ni mig även på:
http://ronjich.blogg.se/
 


Woop Woop

Skrivet 2012-10-27 Klockan 12:45:37

Som ni såg se blev det ett kort och sent inlägg igår.
Gårdagen var en toppen dag. Började med att åka in en timme tidigare till skolan för att börja arbeta, han med ett och ett halft prov kan man säga. Kom först och gick sist. Efter skolan så vart det jobb på Ladies night. Riktigt rolig!
Trodde jag skulle råka göra fel men det hände inte. Så fredagen fick 10 av 10 guldkorn. Så idag blir det nog en lugn dag med lite frisör läsande.
Ciaooo
 


10 av 10

Skrivet 2012-10-27 Klockan 01:00:38

Har precis kommiit hem efter en toppen kväll på ladies night. Jobbade i garderoben och fick se showen också.
Gick jätte bra att jobba, Roligt och intesivt.
Dagen i allmänhet får 10 av 10 guldkorn. Tackar denna fredag med att den började mitt lov på ett riktigt grymt sätt!
(Bild på mig och mina klasskompisar sen vi gick i 1:an)


Nu vart det klippt

Skrivet 2012-10-25 Klockan 17:47:11

Stressig och intensiv arbetsdag i skolan. Vi skulle färga varandras hår och det tog längre tid en vad alla hade förväntat sig. Själv så klippte. Färgade håret i söndags så det räckte med en klippning tyckte jag.
6 cm fick ryka och det vart jätte bra! Så stort tack till Ronja som klippte mig.



Onsdag

Skrivet 2012-10-24 Klockan 18:54:23

Så denna onsdag börjar leda mot sitt slut.
Denna onsdag bjöd på 6 timmar av uppsats skrivande i skolan. Uppsatsen skulle handla om vatten och ha med religionen, naturkunskapen, historian och sammhällskunskapen. Det vart lite bökigt att få ihop det hela, men till slut gick det ganska bra, som jag uppfatta det iallafall. Efter det så fick det bli en trip till mina kära kusiner och nu har jag precis kommit hem därifrån. 
I morgon kommer jag bjuda på den första delen om Finland men om ni är sugna på att läsa lite mera om det är är ni välkomma till Hantverksprogramets blogg där dem också har lagt ut info om projektet och massa bilder.
 
http://viskapar.blogg.se/
där kan ni också ta del om vad som händer på andra program på skolan.
 
 


Ibland behöver man lite förändring

Skrivet 2012-10-23 Klockan 17:55:00

Som ni kanske såg på inlägget innan så har jag ändrat hår färg. Tyckte den vart lite för mörk först men nu är jag jätte nöjd. Det känns riktig bekvämt nu. Efter alla positiva kommentarer så känns jag fick idag för färgen så känns det väldigt bra och väldigt rätt.


Back on Track ( For Real)

Skrivet 2012-10-23 Klockan 17:07:37

Moi Moi!
Nu är jag här igen och ska försöka få igång kreativiteten igen.
Nu efter att jag har varit i Finland med två frisör 3:or och en klasskompis plus mina handledare så känns det som livet levlade upp en level och det känns det finns mycket kul att skriva om.
Bloggen har ju varit nerlag men nu ska vi ge den en ny start.
I nästa inlägg så tänkte jag att ni skulle få veta lite kul om finland plus alla ni (främst frisörer i mitt läge) som har eller är intreserade att åka på en sån resa med kanske dina mentorer och klass kompisar får lite mera info och får veta lite vad det går ut på.
 


Mumsig grabb

Skrivet 2012-10-05 Klockan 22:46:17

I morgon kommer bli en toppen dag därför så ska ni få veta vad som hände idag (i morgon alltså)



upp och ner, ner och upp

Skrivet 2012-10-01 Klockan 17:31:00

Tror jag just nu är en en sån person som inte ska läsa andras bloggar, blir så lätt irriterad när jag läser saker och ting! där i mot så är det inget som märks i riktiga livet. Men det får nog bli att sluta läsa och kola in alla andras bloggar tills jag har lugnat ner mitt temperament på vad dem skriver ett tag!
hahah vad dumt allt det där lät men så kan det vara och fett tråkigt inlägga men så kan det också vara ibland men lovar roligare inlägg i morgon eller senare idag . Ciaooo


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se